Зам. - министърът на отбраната: Важно е да бъде дефинирано понятието криза (видео)

  • 01 юли 2014 10:01

  • 2137
  • 4
Зам. - министърът на отбраната: Важно е да бъде дефинирано понятието криза (видео)
©

Заместник – министърът на отбраната Иван Иванов на семинара „Взаимодействие на ведомствата при управление на кризи и реагиране при бедствия“ очерта основните приоритети на работата при кризисни ситуации, предаде репортер на novini.bg.

На семинара присъстваха гости от НАТО, новият началник на отбраната адмирал Николов, както и новият началник на Военната академия контраадмирал Петков.

Зам. – министър Иванов подчерта, че е много важно да бъде дефинирано понятието криза на всички страни, членуващи в НАТО, тъй като това е широкообхватно понятие и във всяка една от страните се дефинира по различен начин. „Вторият аспект на работата е да се акцентира при управлението на криза. Третият етап е каква трябва да бъде отговорността при кризи на всяко едно от ведомствата и всяко едно от учрежденията трябва да има ясна стратегия и да знае практическите си задачи при създадената криза“, каза той.
Иванов завърши с китайска поговорка, която изразява цялата ситуация.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2137 4

Коментари 4

Добави коментар

2014.07.01 | 15:40

4
А затвор за високи лихви в банките ще има ли?Защо лихвите не са като в Германия?
ste

2014.07.01 | 15:39

3
С какво се занимава - с отбрана на страната или с дефиниране на понятия? България беше. Вече няма какво да отбраняваме, защото врагът е във властта, и ни е продал и предал по няколко пъти.
KYKY

2014.07.01 | 15:39

2
НЯМА НУЖДА С ГОВОРЕНЕ НА ТОЛКОВА ВИСОК СТИЛ ДА СЕ ОПИТВАМЕ ДА ВПЕЧАТЛИМ НАТОВЦИТЕ.ПРОСТО ТРЯБВА ДА ИМ КАЖЕМ,ЧЕ ПРИМЕР ЗА КРИЗА СА НЕ РАБОТЕЩИТЕ ИНСТИТУЦИИ В БГ И РАЗБИРА СЕ НЕКАДЪРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. А ТЕ ДА СИ ГО ДЕФИНИРАТ КАКТО СИ ИСКАТ.

2014.07.01 | 15:39

1
През 1985-1990 год. комунистите откраднаха 10 милиарда лева т. e. целия паричен резерв на България. Те изнесоха тези пари чрез задграничните търговски дружества, по същество - фирми на Държавна Сигурност, КГБ и БКП за търговия с валута, оръжия, наркотици. Тези фирми съществуват и сега под други имена; каналите са същите. През 1990-1992 год. 10-те милиарда бяха разпределени от Луканов между верни комунисти и агенти на ДС, които след това ги ре-инвестираха в България. Така се образува днешната олигархия, която държи лостовете на властта в България. След това Луканов беше убит от своите господари от КГБ, за да се прикрият следите на чудовищната манипулация с парите на българския народ. БСП, ДПС, Атака, България без цензура са политически следствия на комунистическо-агентурната приватизация в България. Народът трябва да знае за тези престъпления. Долу червените предатели! Да живее Майка-България!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини