Проверяват сигнал за закъсняла линейка

  • 26 юни 2014 20:31

  • 1611
  • 2
Проверяват сигнал за закъсняла линейка
© Булфото

Започнала е проверка защо повикана в 18:17 ч. в понеделник линейка е отишла на адрес в 20:06 ч. Линейката била повикана заради жена със сърдечен проблем в София. Това съобщи директорът на столичната Спешна помощ д-р Александър Златанов, пише "Труд".

Пострадалата се намирала на улица близо до пазара "Димитър Петков", когато внезапно се почувствала зле. Неин близък с медицински познания, който бил на мястото на инцидента, разпознал по симптомите, че най-вероятно става дума за остра кислородна недостатъчност и сърдечен проблем. Затова познати на жената продължили да звънят на Спешна помощ, но оттам им отвръщали, че имат много подадени сигнали. Понеже не можели повече да чакат, близките повикали частна линейка.

"Най-вероятно е ставало дума не за спешно състояние, а за неотложна помощ, затова и колегите са се отзовали по-късно", добави д-р Златанов. По това време в София е имало 17 екипа и наистина били подадени доста сигнали към тях. Проверката щяла да даде яснота по случая.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1611 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.06.28 | 11:12

2
какво става със заключението на съдебна медицина на оная фотографка?Защо се мълчи толкова време?Тук намирисва много
...

2014.06.28 | 07:26

1
i kakva trqbva da e razlikata mejdu speshno sastoqnie i neotlojna pomosht..... ne zvuchi kato opravdanie za zabavqneto....

Добави коментар

Водещи новини