Захапана от шефа си е в Пирогов

  • 16 септември 2011 09:03

  • 2940
  • 2
Захапана от шефа си е в Пирогов
©

Пациенти, употребили алкохол и пострадали от побои, са били приети в "Пирогов".

Следобяд баща е дошъл в лекарския кабинет като придружител на дъщеря си - 12-годишната В.Т., бита от нейна съученичка в Люлин – 8 част, съобщиха от пресцентъра на здравното заведение. Момичето е с установена контузия на главата и след преглед е освободена.

Мъж с контузия на теменната област и фрактури на ребрата е бил бит от четирима. Лекарска помощ е потърсил и мъж, наръган с нож в областта на бедрото.

Собственик на магазин е ухапал своя служителка. В 23,50 ч. 47-годишната П.Хр., придружена от мъжа си, е дошла в здравното заведение с окървавен пръст. Жената от няколко месеца не била получавала заплатата си на продавачка в магазин на кооперативния пазар в квартал "Люлин".

Вчера вечерта съпругът й поискал дължимата сума от собственика на магазина, двамата се скарали и след размяна на реплики възникнал юмручен бой. Жената се опитала да прекрати боя, при което е била ухапана жестоко от собственика на магазина.

Към 04.00 часа сутринта 40-годишният А. Г. е постъпил в здравното заведение с четири избити зъба, две разкъсно-контузни рани на главата и разбит нос.

Последвайте канала на

2940 2

Коментари 2

Добави коментар

2011.09.20 | 10:20

2
Неплатежоспособните работодатели задължително с наморник и на къс повод хахаха....Ветеринарите да го приспят
хахахах

2011.09.18 | 15:32

1
този за Куче/Върколак ли се мисли? Моля психолози и ветринари да си го приберат хахаххаха

Добави коментар

Водещи новини