Пострадалата жена от асансьора в Бургас подготвя съдебно дело

  • 24 юни 2014 19:30

  • 1493
  • 0
Пострадалата жена от асансьора в Бургас подготвя съдебно дело
©

Семейството на жената, която пострада при инцидент с асансьор в Бургас, ще заведе съдебно дело срещу медицинския център, собственик на съоръжението. Това обяви съпругът й пред Нова телевизия. Преди една седмица Валя и внучето й паднаха върху асансьорната кабина, а после тя бе премазана от подемника на съоръжението.

Миналия понеделник 51-годишната Валя Колева пропадна в шахтата, тъй като асансьорът не беше на етажа, а вратата се отваряше свободно. В момента съоръжението работи, но по никакъв начин пациентите не са предупредени да бъдат по-внимателни.

На 24 юни Валя беше изписана от болницата. Седем дни, след като бе премазана от асансьор и изпадна в кома, жената вече е по-добре, но ще продължи лечението си у дома.

„Абсолютно нищо не помня”, обяснява пред екипа ни Валя. С ужас разбира от съпруга си как са били спасени с внучето и как два пъти медици от центъра са викали линейка за нея.

Съпругът на Валя вече се е консултирал с адвокат и ще заведе дело срещу медицинския център. „След като се води толкова модерна поликлиника, трябва да има камери. Искам записите от камерите за делото”, категоричен е Вълко Колев.

След инцидента Валя благодари на лекарите, които й спасиха живота. Жената се е зарекла да не се качва повече в асансьор, въпреки че ще й е трудно. Според лекарите възстановяването й ще отнеме месеци.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1493 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини