Депутатите искат да си почиват и в Банско

  • 15 септември 2011 18:08

  • 1900
  • 0
Депутатите искат да си почиват и в Банско
©

Народните представители да имат и втора почивна база, предлага в законопроект депутатът от ГЕРБ Георги Икономов, който е и избран за народен представител от град Банско.

В момента парламентът ползва лечебно-възстановителната база във Велинград, а с предложението на депутата, парламентът ще разполага и с хотел в района на Банско.

Недвижимият имот - частна държавна собственост, е бил управляван от Министерски съвет, но е предоставен за ползване на парламента.

Георги Икономов предлага промени в правилника на Народното събрание, с които имотът, който се състои от хотелска част, кухня, столова и гаражи, да стане второстепенен разпоредител на бюджетни кредити.

Според правилника на парламента второстепенните разпоредители с бюджетни кредити по бюджета на Народното събрание са ръководителите на Икономическия и социален съвет, на редакцията на "Държавен вестник", на Националния център за изучаване на общественото мнение, на Регионалния секретариат за парламентарно сътрудничество в Югоизточна Европа към Народното събрание, почивната база на парламента във Велинград и на Хранителния комплекс, който отговаря за парламентарния стол.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1900 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини