Курс учи златотърсачки как да забият чичко паричко

  • 17 юни 2014 12:17

  • 5235
  • 1
Курс учи златотърсачки как да забият чичко паричко
©

Нов интензивен курс предлага на жените да усвоят практически умения, с които да забият богаташ. Автор на идеята и концепцията на лекциите е американката Карла Абониа, която от години се препитава като „професионално захарче”.

Тридесет и седемгодишната дама живее на разноските на заможни господа, които я засипват със скъпи подаръци, водят я на екзотични пътешествия и не могат да се насладят на приятната й компания.

Партньор в „научната” дейност на Карла е нейният чичко паричко Алън Шнайдър, с когото заедно създават Университета Sugar Daddy в Ню Йорк.

В програмата на учебното заведение са залегнали петте ключови елемента на изкуството да бъдеш спонсор (Sugar Daddy) или държанка (Sugar Baby) – сексуалност, разбирателство, щедрост, привличане и реципрочност, пише "Новинар".

На разположение на всички курсисти има пластични хирурзи, както и финансови експерти. Те съветват жените как да изглеждат най-добре за потенциалните си партньори, които първоначално инвестират само във външността.

„В курса ще преподавам начините, по които да се гледа на връзката, за да може тя да се превърне в просперираща и полезна и за двете страни. Ще се опитам да предам целия си опит, за да помогна на момичетата да се сдобият със спонсори”, разказва Абониа.

Чрез курса Алън Шнайдър, който е създател на сайта за запознанства SugarDaddyForMe.com, има желанието да помогне на хората да придобият по-добра представа за този „често неразбран” начин на живот.

„Много от жените не знаят как да подходят към мъжете. Те си мислят, че господата са агресивни хищници. Просто трябва да образоваме и двете страни, така че да се уважават взаимно”, разсъждава паралията.

Интерес към университета проявяват самотни и женени, които търсят нови партньори. Често в курса се включват студенти, професионалисти и хора със стеснени контакти. По-голямата част от „захарчетата” са на възраст между 21 и 35 години. Те са привлекателни, добре образовани, но изпитват финансови затруднения по една или друга причина. Затова си търсят наставници и благодетели, които да им помагат, посочват Абониа и Шнайдър. Изобщо не става въпрос само за секса, искаме да помогнем на тези партньори да открият искрата на истинската връзка. Много от двойките ни в крайна сметка сключват брак, хвалят се преподавателите.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.05 | 00:10

1
ZNACHI VECHE NE BILI PROSTITUTKI NA POVIKVANE,A PROFESIONALNI ZAXARCHETE,XAXAXAXAXA

Добави коментар

Водещи новини