Влюбени кучета си казаха "да" на пищна церемония (снимки)

  • 11 юни 2014 12:57

  • 3921
  • 1
Влюбени кучета си казаха "да" на пищна церемония (снимки)
©

Пищна сватба с десетки четириноги гости и вкусни мезета вдигнаха кучета от порода мопс.

Булката Бети бе облечена в изящна бяла рокля за 100 паунда, а ноктите й били лакирани. Младоженецът Албърт бе изтупан в смокинг с папионка. За капак влюбената двойка имала и кум, който носил брачните пръстени, пише в. "България Днес".

Зрелищната церемония в град Милтън кийс стана център на вниманието за почти цяла Англия. Тържеството на младоженците събра стотици зяпачи, които за пръв път виждат на живо ритуал по бракосъчетание на домашни любимци.

"Кучетата казаха "да" с лаене и поставиха печат от лапите си под официалния брачен документ - казват свидетели. - Кумът, подпомогнат от собственика си, закачи пръстените на нашийниците им", допълват те.

Предния ден двегодишният младоженец Албърт бил заведен в кръчма, където да изживее последния си свободен ден като ерген.

"Хората може да ме мислят за луда, но аз чувствам, че кучетата са влюбени едно в друго и затова женитбата изглежда като най-правилния ход за мен. Винаги ядат от една паничка и изглеждат много щастливи заедно. Очаквам в най-близко бъдеще да ме благословят с наследници", коментира развълнуваната собственичка на мопсовете Кристин Рейнолдс.

След церемонията младоженците, придружавани от своите космати приятели и техните собственици, прекарали буйна нощ, съпътствана от множество танци, превъзходна храна и огромна торта в местен хотел. Общата стойност на сватбата се оценява на 2000 паунда.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3921 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.08 | 01:11

1
На тази земя луди хора колкото щеш!

Добави коментар

Водещи новини