Фолк дивата Райна беснее в мрежата

  • 10 юни 2014 16:13

  • 6979
  • 1
Фолк дивата Райна беснее в мрежата
©

Попфолк певицата Райна в последно време не е от най-активните в жанра. Нещо повече, дори се появиха слухове, че ще слага край на договора с настоящия си продуцент, пише inews.bg.

Тя самата призна, че била леко разочарована от отношението към нея на последните награди на телевизия "Планета".

Последната клюка, свързана с дивата от Сандански, е, че окончателно е решила да зареже музиката. Изглежда истината не е точно такава, защото този слух вбеси Райна и тя побърза да излее гнева си в социалната мрежа Facebook.

Ето цялото изказване на певицата:

"Някъде мернах, че съм "спирала да пея"...

Този, който е решил да си запълни страниците с "новина", не си е правил труда да ме попита, и това съответно не отговаря на истината.

А тя е такава, че в момента съм отдадена усилено на записи, както по фолклорния ми проект с 14 нови песни + създаването на тв им реализации, така и по създаването на песни, извън този репертоар. Това, че не "бия тъпана" за всяка моя крачка или преживяване, не означава, че не действам по ангажиментите си.

Може би ако ме "подпираше" /във всеки един случай/ някой медийно интересен персонаж, кариерата ми щеше да е "по-забележима" за медиите, но моят избор е друг!!! И така се чувствам в хармония със себе си.

А и от безсмислени PR-редовните статии не се нуждая...

След като се върна от Венеция и Хърватска /живи и здрави/ ще клипирам една от ГОТОВИТЕ вече песни :) Септември ще бъда напълно готова и с фолклорния ми албум.

P.S. Райна обича да прави нещата така, както и когато тя прецени със сърцето си, а не на всяка цена. Музиката е за забавление, а не състезание. Освен това животът ми далеч не се свежда само до попфолка, но няма да изпадам в подробности за другите ми интереси, които за щастие, имам!"

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6979 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
фенове

2014.06.13 | 01:25

1
Поздравления сладурано ! Искаме тежки песни за тежка маса !

Добави коментар

Водещи новини