Пускат предсрочно част от Южната дъга на Околовръстното

  • 14 септември 2011 07:23

  • 1281
  • 0
Пускат предсрочно част от Южната дъга на Околовръстното
© Булфото

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще присъства на предсрочния пуск в експлоатация на връзката на пътен възел „Младост" и част от реконструираното и разширено трасе на Софийски околовръстен път - Южна дъга.

Пътният участък поема автомобилния трафик на София и трафика от автомагистралите "Тракия" и "Хемус" в посока Югозападна България и съседните държави.

Общата стойност на строително - монтажните работи е над 37 млн. лв. без ДДС, като близо 34 млн. лв. са осигурени по Оперативна програма „Регионално развитие".

На събитието ще присъстват и министрите на регионалното развитие и благоустройството Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена и на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета, и кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1281 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини