Бивш гвардеец убил жена си заради изневяра

  • 05 юни 2014 14:16

  • 5326
  • 8
Бивш гвардеец убил жена си заради изневяра
©

Мистериозното престъпление в монтанското село Медковец, където бе открит женски труп, хвърлен с чувал в кладенец, е разкрито. Жертвата е 25-годишна жена от селото, а убиецът е собственият й съпруг, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Преди две седмици трактористи откриха в дълбок кладенец край село Медковец чувал с полуразложен труп в него. Из района тръгнаха слухове за страшни отмъщения и иманярски сблъсъци, които завършили с убийство, пише "Труд".

Започналото разследване обаче установило, че тялото в чувала е на Нина Борисова от Медковец. Младата жена имала семейство и три деца, но миналата есен изчезнала. Из селото тръгнали слухове, че е заминала при свои близки в чужбина. Съпругът й Пламен Шанков (29 г.) твърдял, че не знае къде е половинката му.

След установяване самоличността на жената в чувала обаче криминалистите установили, че Пламен убил съпругата си при битов скандал. Преди време Нина напуснала мъжа си и заживяла с любовник в София. Пламен многократно настоявал да се върне при него и я заплашвал, но жената останали при новия си възлюбен. На 30 септември невярната съпруга се прибрала в дома си за малко, двамата с Пламен се скарали и в пристъп на ярост той я ударил с камък в главата. Женат издъхнала.

Мъжът увил трупа в одеяло, напъхал го в чувал, завързал камък и хвърлил вързопа в кладенец далеч от селото. За да е сигурен, че трупът няма да изплува убиецът метнал отгоре и бетонен блок. Съпругът се опитал да прикрие кървавото си дело, като със СИМ картата на жена си пуснал до сестра й съобщение от нейно име, че напуска мъжа си. Въпреки лъжливите следи и тежестите в кладенеца обаче през май тялото на жената изскочило на повърхността на водата. На разпитите в ареста Пламен признал за убийството. Намерени са и веществени доказателства.

"Пламен беше добро и хубаво момче. Беше даже гвардеец в столицата. Но любовта към жена му и изневерите й, го побъркаха!", коментираха в селото. Убитата и убиецът й имат три малки деца. Социалната служба в община Медковец е поела грижа за тях.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5326 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.06.24 | 08:17

4
Той може да обвини мъртвата за всичко,нали нея я няма и няма как да се защити или опровергае.Но е факт,че е убил тази млада жена,при това майка на децата му,оставяйки собствените си деца полусираци.Защо винаги когато престъпник извърши престъпление,обвинява жертвите си в неморалност или им лепва негативни качества?Ако е бил добър съпруг,надали е щяла да го напусне.
НАЦИОНАЛ--------СОЦИАЛИСТ

2016.01.20 | 22:35

8
ИЗНЕВЕРЯВА ЛИ--СМЪРТ,СМЪРТ И ПАК СМЪРТ..

2016.01.20 | 22:35

7
"... Ако е бил добър съпруг, надали е щяла да го напусне". ДАЛИ ? Ами ако се е появил "по-добър" с мерцедес? Жените ги познаваме, няма нужда :)
СМЪРТ

2016.01.20 | 22:35

6
СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ!
Куроcана Кинкйо

2016.01.20 | 22:35

5
КакBото по4укало,такоBа cе обадило.
Self

2015.06.24 | 08:16

3
Като му е кръшкала що не се е развел с нея? Разумно и цивилизовано. Явно не го е искала жената. Чувството за собственост е пагубно. Като не може да е само негова, дай да я затрие. Комплексар. Оставя децата си сираци сега. Майката мъртва, а той в затвора.

2014.06.06 | 03:10

2
Бареков: Защо Росен Петров да не е вътрешен министър?

2014.06.06 | 03:09

1
Tozi glupak niama pravo da ubiva.Gorkite de4iza .

Добави коментар

Водещи новини