Изчистете аурата си с няколко лесни трика

  • 04 юни 2014 10:43

  • 3031
  • 0
Изчистете аурата си с няколко лесни трика
©

Не е нужно да ходите при специалист, за да изчистите аурата си. Можете да се справите и сами с помощта на няколко лесни трика. Имайте предвид, че аурата е като магнит за всички енергии, които ни заобикалят и когато се натрупат негативни енергии е важно да я пречистим, пише inews.bg.

Започнете с "изчеткване" на аурата. Измийте и подсушете добре ръцете си. След това използвайте пръстите си като четка и ги прекарайте през цялото си тяло, като започнете от главата и стигнете до пръстите на краката. След това измийте ръцете си с вода, за да отстраните енергията, която сте отнели от аурата.

Душът също помага. Застанете под душа и оставете водата да се стича по тялото ви. Както водата се стича и преминава през тялото ви представете си как всички тревоги и стрес се отмиват с нея.

Следващата стъпка е използване на дъждовна вода. Ходенето под дъжда е чудесен начин за изчистване на аурата – ободряващо, пречистващо, освежаващо.

Вятърът също е ваш помощник, освободете ума си от всичко негативно и го пуснете на вятъра, за да го отнесе. Протегнете ръце и си представете как бягате по зелена поляна и вятърът преминава през вас, отнасяйки всичко лошо със себе си.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3031 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини