Британско семейство отглежда рядка форма на четиризнаци (снимки)

  • 04 юни 2014 07:42

  • 14005
  • 1
Британско семейство отглежда рядка форма на четиризнаци (снимки)
©

Британско семейство отглежда с много упоритост и сериозни разходи супер рядка форма на четиризнаци, пише "България днес".

Англичанката Шарън Търнър и съпругът й Джулиан са родители на две момчета и две момичета - абсолютни двойници, пише таблоидът "Дейли мейл".

Подобни два "комплекта" бебета се раждат веднъж на 70 милиона пъти и според вестника в света в момента живеят само още три такива двойки.

Братчето Джеймс е пълно копие на Джошуа, така както сестричката Лорън - на Емили. Те идват на бял свят преди година, но преждевременно - 11 седмици преди термина на майката Шарън. Четиризнаците тежат едва по 900 грама и лекарите сериозно се опасяват, че няма да оцелеят. Новородените обаче показват воля за живот и бързо наддават.

Днес четиримата не дават миг покой на родителите си. 38-годишната Шарън признава, че храненето им отнема общо 18 часа на ден. Семейният дом в Хънгърфорд, графство Бъркшир, прилича на детска градина, а кухнята редовно се омазва от горе до долу заради бебетата.

"През първите няколко месеца нямаше никакъв син за никого. Те изискват постоянно внимание и на практика денят им минава почти само в ядене", казва майката.

Тя и мъжът й Джулиан са изчислили, че докато пораснат, четиризнаците им ще използват общо 30 хил. пелени. Но въпреки умората и значителните харчове родителите казват, че са изключително щастливи с необикновените си наследници.

Вижте снимки ТУК.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
14005 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
сметкаджия

2014.06.05 | 15:40

1
ако се раждат веднъж на 70 мил пъти и сега има общо 4 такива, то би следвало населението на земята да е някъде към 280 мил човека, е малко повече, но доколкото знам населението на земята е значително повече.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини