Антон проговори за убийството на Севиля от „Люлин“ (видео)

  • 02 юни 2014 10:50

  • 7919
  • 1
Антон проговори за убийството на Севиля от „Люлин“ (видео)
©

Софийски апелативен съд даде ход наделото за убийството на 19-годишната Севиля Райчева от „Люлин“, предаде репортер на Novini.bg.

Припомняме, момичето бе зверски убито през май 2011 година след нанесени десетки прободни и прорезни рани.
Задържани за „клането" в Люлин бяха Антон Ангелов и Янка Младенова. Последната остана без ефективна присъда, а Антон получи 10 години затвор.

На днешното заседание майката на убитото момиче Мария Кранова отново беше разпитана по искане на нейните адвокати и отново си припомни кървавата случка.

Майката разказа, че не е харесвала Янка и многократно е предупреждавала дъщеря си да не общува с нея. Янка е проявявал агресия както към Севиля, така и към нея.

Майката си спомни как месец преди убийството Янка е била в дома им и е проявила агресия както към Севиля, така и към самата нея. През сълзи тя разказа как самата Севиля е заявила, че се страхува и притеснява от Янка.

На това дело обяснения за първи път даде осъденият Антон Ангелов, който разказа, че познава Севиля от Янка, 2-3 месеца преди убийството. Започнали са да се виждат със Севиля, харесвали са се и са ходили на кафе.

На 13 май 2011 г. Антон отива да кани Севиля на кафе. Чука на вратата, но му отваря Янка, която го гони от апартамента. Той отново почуква и този път му отваря Севиля. Тя го кани да влезе в дома й.

Антон я кани на кафе, тя се съгласява и започва да се приготвя, тъй като отдолу пред блока ги чакали техни приятели.

„Докато Севиля се облича, аз реших да запаля една цигара, след това влязох в банята да се измия и в момента, в който излизам от банята, казва Антон, виждам как Янка нанася удари на Севиля. В далечината ми се стори, че Янка я бие с ръце, но като се приближих, видях, че нанася удари с нож. Започнах да ги разтървавам, но Янка ме прободе в ръката. От болката и стреса в момента нямам спомени, но Севиля плачеше Янка й нанасяше удари с малък нож.

Последвайте канала на

7919 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кенеф

2015.05.28 | 14:05

1
И седеше и гледаше , а путко проста! Доживотен за тоя боклук!

Добави коментар

Водещи новини