София изпрати помощ на 30 семейства в Сараево

  • 31 май 2014 14:45

  • 997
  • 1
София изпрати помощ на 30 семейства в Сараево
© Булфото

От София потегли хуманитарна помощ за 30 семейства в Сараево, пострадали от наводненията, съобщиха от пресцентъра на Столична община. По инициатива и под патронажа на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска ще бъдат подпомогнати 30 семейства, останали без дом след наводненията в Сараево. Направена е необходимата организация за транспортиране на дарението от София към Сараево чрез тежкотоварен камион, който потегли на 30 май.

Осигурено е оборудване за жилищата на 30 семейства с бяла техника - нови готварски печки, хладилници, автоматични перални и легла.
Оборудването е осигурено от фирми, членове на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България – КРИБ, а транспортът – от Националното сдружение на българските превозвачи.

По настояване на кмета на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска преди седмици бе отправено запитване към пострадалите от наводненията райони в Белград, Загреб и Сараево. Единствено от Сараево поискаха мебели и бяла техника за 30 семейства.

Последвайте канала на

Нора Виткова
997 1

Коментари 1

Добави коментар

2014.06.01 | 09:37

1
Браво, че помагате на хората! Въпросът е на нас кой ще помогне?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини