Миро зарязал бременната Златка

  • 22 май 2014 21:11

  • 9748
  • 5
Миро зарязал бременната Златка
©

Оказва се, че не всичко е цветя и рози за Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо.

Въпреки че само преди няколко дни плеймейтката се похвали, че е бременна в четвъртия месец и е страшно щастлива, радостта й бе помрачена малко по-късно, и то навръх рождения й ден. Таткото на бъдещото отроче Миро въобще не се вяснал на празника на Златка и я зарязал да посреща гостите си съвсем сама. Според източници жененият любовник на Димитрова през това време си бил у дома, при законната си половинка, пише ''Всеки ден''.

Въпреки че чака дете от Златка, бизнесменът не бил съвсем готов да се раздели официално с жена си. Една от причините е, че той вече има едно дете от съпругата си и не искал да наранява чувствата му. Парите също били повод за Миро да разтакава раздялата със съпругата си. При такава очевидна изневяра, за която знае цяла България, нямало как бизнесменът да се отърве с малко обезщетение и скромна издръжка за семейството си. Напротив, най-вероятно жена му ще сложи ръка върху половината му състояние.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9748 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.05.27 | 11:33

5
Циганите сме на почит и Власт. Това да ги знаят всички!
ГОШО

2014.05.27 | 10:20

3
Спокойно нещата пак ще си дойдат на място.....Да не смеете да излезете от землянките в махалите,и като видите униформен да се насирате,било то и кондуктор от БДЖ!
ваня кулева

2014.05.27 | 10:20

4
Ей, живи и здрави да сте за тази хубава новина! Нека всички курви , които се захващат с женени мъже и си мислят, че ще ги разведат и ще си живеят щастливо да го прочетат това и да си вземат едно наум ! Исках да се обадя в предаването на Карбовски и да питам тази Черна змия - Ерганите в България свършиха ли, та се изтъпуни там да си показва тумбака с копеленцето си ? Да си прибира човечецът жената и да си гледа сиромашията... То Златките няма да свършат докато свят светува...
HAMMAN

2014.05.25 | 09:08

2
Каквото и да е станало между тях ,те си знаят най добре.Не искам да съдя,не искам да ме съдят
селтак

2014.05.25 | 00:09

1
Много знае курвата от кого е детето !! В България живеят 3 мил. мъже !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини