Жан - Клод Юнкер ни похвали пред "Уолстрийт джърнъл"

  • 09 септември 2011 08:32

  • 850
  • 1
Жан - Клод Юнкер ни похвали пред "Уолстрийт джърнъл"
© Булфото

Шефът на Еврогрупата Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето похвали икономическата политика и фискалната дисциплина на българското правителство.


"Аз наистина съм впечатлен от работата, която правителството е свършило", казва премиерът на Люксембург в интервю за "Уолстрийт джърнъл", веднага след посещението си в България в сряда, пише "СтандартНюз"

Юнкер отказва да направи предположение кога страната може да подаде молба за присъединяване към еврозоната. Ако обаче продължи да покрива стабилно критериите, България ще е добре дошла да кандидатства, отбелязва той.

Юнкер дава да се разбере, че Гърция няма да получи никакви отстъпки за своите цели за съкращаване на бюджетния си дефицит, за да получи следващия транш от помощта, която й е отпускана от Европейския съюз и Международния валутен фонд.

Гръцката програма за приватизация се изпълнява твърде бавно, изразява съжаление той и предупреждава, че политическите трудности не са извинение за неизпълнението на обещаните мерки.

Последвайте канала на

Десислава Станева
850 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
говедо

2011.09.10 | 12:51

1
един вид браво яжте асфалт и тънете в мизерия така сте си добре така или иначе няма да ви помогнем с нищо

Добави коментар

Водещи новини