Без бариери пред гурбетчиите ни на Острова

  • 13 май 2014 06:14

  • 2555
  • 6
Без бариери пред гурбетчиите ни на Острова
©

Лондон няма да пречи на българите, румънците и останалите мигранти от ЕС да ходят на работа във Великобритания. Това увери британският премиер Дейвид КамерънДейвид КамерънДейвид Камерън - политик и премиер на Великобритания от 2010 до 2016 г. Роден в Лондон на 9 октомври 1966 г. в интервю за BBC, пише "Монитор".

По думите му "Даунинг Стрийт” 10 няма да "издига бариери” пред гурбетчиите от другите европейски страни, отишли да търся препитание на Острова. Той подчерта, че британците също се възползват от свободата на движение в ЕС и че Лондон ще настоява пред Брюксел за предоговаряне на социалните плащания за работниците мигранти.

Камерън дори предупреди, че подходът на Партията за независимост на Обединеното кралство (ПНОК) на Найджъл Фараж, която иска спиране на миграцията, е вреден за Великобритания. Така на практика в разгара на кампанията за евровота той смени курса на политиката си спрямо нашенците.

Преди отпадането на всички бариери за трудова миграция пред българите и румънците от началото на тази година Камерън водеше яростна битка за налагане на ограничения. Тогава правителството му обмисляше куп мерки, с които да пречи на новодошлите гурбетчии от двете източноевропейски страни да се възползват от щедрите социални помощи.

На Острова се създаде истинска истерия, че страната ще бъде залята от вълна бедни и гладни българи и румънци. Според прогнози на икономисти от Оксфордския университет, които се очаква да съвпаднат с официалните данни, броят на гражданите от двете страни в Обединеното кралство се е увеличил от началото на годината с 30 000 и вече достига 200 000 души.

Последвайте канала на

Весела Найденова
2555 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ГУРБЕТЧИЯ

2014.05.23 | 10:59

6
Лондон няма да пречи на българите А ТОЧНО НАПРОТИВ , ТРЯБВА ДА ИМ ПРЕЧИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА РУСОФИЛИ !!! ДА ХОДЯТ ВЪВ велика русия ТАМ ДА ГИ Е-БАТ РУСНАЦИТЕ ЗА 200 ЕВРО ЗАПЛАТА !!! ЗА КАКЪВ ЧЕП ХВАЛЯТ И ОБИЧАТ русия и руския народ , А ИДВАТ ПРИ ЛОШИТЕ ЗАПАДНЯЦИ ,КЪДЕТО СПОРЕД САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ ЖАЛКИ българи БИЛО ПЪЛНО С РАЗНИ СМРАДЛИВИ НЕГРИ , ЦИГАНИ И ПР. ?! ХОДЕТЕ В русия БЕ МАМИЦАТА ВИ НЕНОРМАЛНА ДА ЕБ-А !!!
onq s konq

2014.05.13 | 15:00

3
Ами след като двуличния Волен непрекъснато си дере гърлото че неэабавно трябва да иэлеэем от ЕС и НАТО,а същевременно е първа мома-кандидат эа евродепутат в същата тая \"омраэна Европа\",какво да говорим!

2014.05.13 | 14:35

2
ТРЯБВА ДА ПРЕЧИ НА ТУРЦИТЕ И ИМ ПРЕЧИ, ЗАЩОТО СА МЪРЗЕЛИВИ.
НАЦИОНАЛ--------СОЦИАЛИСТ

2014.05.13 | 09:02

1
Ако си ми пред очите ще ти отрежа главата и ще ти е напъхам в мазния гнусен гурбетчийски задник..ще разпора майка ти и баща ти от е..бане

2014.05.13 | 22:28

5
Във Великобритания никой не ти дава квартира, ако си неработещ, така че не виждам защо англичаните се правят на луди.Много добре знаят , че правят всичко възможно да ограничават миграцията по всички възможни начини .
ГУРБЕТЧИЯ

2014.05.13 | 20:16

4
ВИЦ ЗА ВЕЛИКИТЕ руснаци - ЕДИН РУСКИ ЕМИГРАНТ В САЩ РЕШИЛ ДА ВЗЕМЕ И БРАТ СИ В АМЕРИКА . ОТИШЪЛ ДА МУ НАПРАВИ ВИЗА , НО АМЕРИКАНЦИТЕ ОТКАЗАЛИ И МУ КАЗАЛИ ,ЧЕ ВИЗА НА БРАТ МУ ЩЕ ИЗДАДАТ САМО ПРИ НЯКАКЪВ ПО-СПЕЦИАЛЕН СЛУЧАЙ !! МИСЛИЛ ,МИСЛИЛ РУСНАКА И КАЗАЛ - ИСКАМ ДА ВЗЕМА БРАТ СИ В АМЕРИКА САМО ЗА 1 МЕСЕЦ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА МЕНЕ ПОНЕЖЕ СЪМ БОЛЕН !!! АМЕРИКАНЕЦЪТ ОТГОВОРИЛ - АМИ КАТО СТЕ БОЛЕН ОТИДЕТЕ В РУСИЯ И ТАМ БРАТ ВИ ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС , А КАТО СЕ ОПРАВИТЕ ВЪРНЕТЕ СЕ САМ ОБРАТНО А АМЕРИКА !!! РУСНАКЪТ ОТГОВОРИЛ - АБЕ ГОСПОДИНЕ , АЗ СЪМ САМО БОЛЕН , А НЕ СЪМ ЛУД !!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини