Фандъкова: Имаме проблем с градските тоалетни

  • 08 септември 2011 14:36

  • 538
  • 1
Фандъкова: Имаме проблем с градските тоалетни
© Булфото

Проблемът с градските тоалетни наистина съществува и ние сме го заложили за решаване. Ще запознаем Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. с това, което правим, и ще съм благодарна на всякакви добри идеи. Това каза пред журналисти кметът на Столична община Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по повод срещата си в 15.00 часа с кандидата за кмет на София – Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер..

По думите на Фандъкова срещата ще се проведе по негова инициатива. „Той е народен представител и кабинетът ми винаги е отворен, както за гражданите, така и за представителите на граждански организации и институции”, каза Фандъкова. „Г-н Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. внесе преди десетина дни подписка по повод темата за обществените тоалетни, която той повдига постоянно. Предполагам, че ще дискутираме тази подписка”, допълни Фандъкова.

Според нея действително има такъв проблем. „Проблеми има и с мостовете, с улиците и други проблеми, които не са решавани от години в нашия град. Такъв е проблемът и с градските тоалетни. В амбициозната програма, която имаме за реконструкцията на паркове и подлези, залагаме на комплексен подход с подмяна и реконструкция на всичко и възстановяване на това, което е било”, посочи Фандъкова. В подлезите на бул. „България” и на гара „Подуяне” има изградени обществени тоалетни, които функционират.

„В момента в Южния парк се изгражда тоалетна. Проектира се тоалетната срещу болница „Пирогов”, която също беше затворена. Около 40 тоалетни в годините назад са били приватизирани. Някои от тях функционират като такива, но други не работят и са частна собственост отдавна”, каза още столичният кмет.

Последвайте канала на

538 1

Коментари 1

Добави коментар

2011.09.08 | 18:50

1
Имаме проблем с "гражданите",които с...рат около тоалетните,а не в тях.

Добави коментар

Водещи новини