Таско Ерменков: ГЕРБ надминаха Иван Вуцов по автоголове (видео)

  • 12 май 2014 08:21

  • 2590
  • 8
Таско Ерменков: ГЕРБ надминаха Иван Вуцов по автоголове (видео)
©

България трябва да бъде мост между Европа и Русия. Подкрепям твърдението на президента Плевнелиев. Това заяви в сутрешния блок на ТВ7 депутатът от Коалиция за България Таско Ерменков.

Ние трябва да работим за това – но не за интересите на Австрия, а на България – да оказваме съдействие на Европейския съюз и да водим диалог с Русия, добави Ерменков.

Никой не може да накара президентът да се яви в парламентарната комисия, която го разследва, но е въпрос на възпитание да се яви, коментира социалистът.

Няма писмо от "Газпром" с конкретни текстове относно законопроекта за "Южен поток", заяви още Таско Ерменков. Той за пореден път подчерта, че с промените в Закона за енергетиката не се нарушава европейското законодателство, а се хармонизира нашето с европейското.

"Залагам си името, честта и кариерата, че такова писмо няма. Комисарят Йотингер да ме извика да му обясня на немски, ако не разбира на английски, че не нарушаваме европейското законодателство... Това, което се намира на територията на Европейския съюз, аз лично със зъби и нокти ще защитавам да се спазва всякакво европейско законодателство, в това число и достъпът на трети страни", заяви Ерменков. По думите му, невярна е и информацията че руската компания не иска трета страна да има достъп до тръбите.

Според Ерменков готвеният вот на недоверие към кабинета заради неспрaвяне в сектор "Енергетика" е автогол за ГЕРБ. Той посочи, че ПГ на Коалиция за България иска да бъде проведен конструктивен дебат в парламента за "Южен поток". Готови сме за дебат по темата "Енергетика". Обвиненията на ГЕРБ в случая са на принципа "Крадецът вика: Дръжте крадеца". С поведението си ГЕРБ надминаха дори Иван Вуцов по автоголове, който е известен с най-красивия автогол в историята на българския футбол, заяви Ерменков.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2590 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
БСП и енергиината мафия

2014.05.13 | 05:30

8
Колко фирми има Таско Ерменков в енергетиката? Колко фирми има Кирил Добрев в енергетиката? Колко фирми имат Румен Овчаров, Георги Кадиев, Георги Гергов и всички от ръководният състав на БСП? И тези хора да ни говорят за енергетика и морал е цинизъм.
кутевски трол

2014.05.13 | 05:30

7
таско ....на дядо му мъдьо ...марш при путин наглец
##

2014.05.13 | 05:30

6
Не ви вярваме ,много се изложихте?

2014.05.13 | 05:29

5
Атака че Атака ама за каква партия ми говорите като и децата разбраха че са били купени от ДПС и БСП за да свалят Борисов и да направят тази крадлива тройна коалиция.Всичко е изчислено много точно като предварително се е знаело коя партия колко гласове ще събере и че единствената пречка да управлява сегашната тройна коалиция ще е ако ГЕРБ беше събрала достатъчно гласове за да управлява сама затова беше и това шоу с бюлетините в деня на изборите като нещата са направени така че да се обвини ГЕРБ и да загуби голяма част от гласовете си.Останалото вече беше лесно.Пълна изолация на ГЕРБ и подготовка за борба срещу митингите както и лъжата че правителството няма да е партийно а експертно и че от БСП и ДПС няма да се бъркат в управлението му.На практика правителството се управлява от скрилият се Доган и Станишев и се започна изработването на удобни закони ,подменянето на неудобни хора , тегленето на заеми и т.н..Това правителство ще направи толкова много поразии че после и господ да стане премиер няма да има оправия.
SteveO

2014.05.12 | 22:40

4
samo GERB!
sbv

2014.05.12 | 22:40

3
Наглостта комунистическа няма граници!!!! Тези изроди вече 70 години крадът, няколоко пъти фалираха държавата, окрадоха и спестяванията на хората и накрая герб били крадци??!!?!?!
баба гицка

2014.05.12 | 22:40

2
комунист, = социалист = ЛЪЖЕЦ
stoiko

2014.05.12 | 15:10

1
Vucov si vkaral edin avtogol,vasite sa neizbroimi,vse v ustarb na naroda,vie ste obiknoveni kradci.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини