Шофьорка с 3,07 промила катастрофира в Стара Загора

  • 09 май 2014 15:56

  • 1877
  • 2
Шофьорка с 3,07 промила катастрофира в Стара Загора
©

Шофьорка на 36 години от Стара Загора предизвика катастрофа, а проверката на място с дрегер показа 3,07 промила алкохол в издишвания от нея въздух, съобщава "24 часа".

Инцидентът станал в 16:35 часа вчера на бул. „Патриарх Евтимий" в града. На кръстовището с улица „Ген. Столетов" Е.Д. не успяла да спре навреме управлявания от нея „Фолксваген голф" и ударила отзад вече спрял заради червен светофар „Фолксваген пасат", управляван от набора й С.С., също от Стара Загора. Щетите от удара са само материални, пострадали хора няма.

Алкохолната проба на мъжа била отрицателна. Въпреки че дрегерът показал 3,07 промила за жената, тя се държала спокойно и адекватно по време на проверката, нямала вид на пияна до безпаметност и твърдяла, че била пила само една бира, преди да седне зад волана. Отказала да й бъде направена кръвна проба, за да бъде уточнено по-точно количеството погълнат алкохол.

След като била свалена от автомобила си и останала без шофьорската си книжка, жената била отведена в градския отрезвител. По случая е образувано и бързо съдебно производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1877 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2014.05.11 | 13:10

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Елените е ваканционно селище и се намира в област Бургас близо e до Слънчев Бряг и Свети влас.
МНОГО ВАЖНО !!!

2014.05.10 | 15:31

1
Търся работа на ЕЛЕНИТЕ.Ще работя при всакакви условия.Даже без да ми плащате!

Добави коментар

Водещи новини