Доминик Строс - Кан вече си е у дома

  • 05 септември 2011 07:38

  • 727
  • 0
Доминик Строс - Кан вече си е у дома
© Guliver / Getty Images

Бившият шеф на МВФ Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва и съпругата му Ан Сенклер се прибраха в жилището си в Париж, съобщи Франс прес.

По-рано през деня те пристигнаха със самолет от Ню Йорк на парижкото летище "Шарл де Гол. Строс-Кан и половинката му пристигнаха пред дома си на "Плас де Вож" в центъра на Париж, където се бяха събрали много журналисти и фоторепортери.

Строс-Кан и жена му слязоха от колата усмихнати, помахаха на медиите и се прибраха, без да направят изявление. Двойката не направи изявление и пред чакащите ги на летището журналисти.

Строс-Кан дълго време беше сочен за фаворит на социалистите за президентската номинация, като се твърдеше, че в битката с Никола СаркозиНикола Саркози   Никола Саркози - Политик и президент на Франция (2007-2012 г.). Роден в Париж на 28 януари 1955 г. в през 2012 г. той щеше да спечели, преди да бъде обвинен в сексуално посегателство. Обвиненията бяха снети през август.

Завръщането на Доминик Строс-КанДоминик Строс-Кан  Доминик Строс-Кан - фрeнски политик и  икономист. Роден на  25 април 1949 г. в Ньой. Завършва в родината му не се възприема еднозначно и може да постави френските социалисти в неудобно положение в навечерието на вътрешнопартийните им избори за определянето на кандидата за президентския пост, както и в навечерието на парламентарните и президентските избори във Франция догодина.

Последвайте канала на

727 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини