Арестуваха четирима общинари в Каварна

  • 03 септември 2011 13:58

  • 3322
  • 9
Арестуваха четирима общинари в Каварна
© Булфото

Четирима служители на община Каварна са задържани в ареста, съобщи за Дарик областният координатор на партия "Ред, законност, справедливост" /РЗС/ Кирил Костов. Сред тях са главният архитект на общината Юлиян Илиев и началникът на служба „Териториално селищно устройство" Десислав Костов, каза още той.

Според Кирил Костов служители на Областна дирекция на МВР Добрич, съвместно с техни колеги от столицата, са провели акция в община Каварна, при която са обискирани кабинетите на задържаните. Има подозрения, че те са извършвали злоупотреби, но тепърва ще се разследва точно какви, каза още координаторът на РЗС-Добрич.

Директорът на Областна дирекция на МВР Добрич комисар Стефан Йончев отказа коментар по случая. Той заяви, че не може да каже дали е извършвана такава акция и че когато има какво да се съобщи, от полицията ще излязат с официално изявление.

Преди месеци от РЗС заявиха, че „има смразяващи и стряскащи неща от действителността на Добрич, които тепърва предстоят да бъдат изнесени. Има фрапиращи данни за нарушения в дейността на Областната дирекция на полицията в Добрич и за общински служители в община Каварна, чийто имотно състояние буди подозрения". От партията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, тогава обещаха, че ще оповестят „данни за забогатяването на добрички политически лидери с имоти в община Каварна и за няколко сделки на територията на община Добрич, за които има факти, че не са коректно направени".

Последвайте канала на

3322 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
цецко

2011.09.14 | 22:52

9
Цонко не краде,той комисионира от откраднатото.
цонко

2011.09.11 | 22:12

4
Цонко не краде
Вълкът

2011.09.14 | 22:51

8
Моля който не е живял в Каварна да не пише колко е хубава инфраструктората, защото същата трябваше да е като в Монте Карло, ако общинските пари бяха разпределени за инфраструктората и, а не в джобовете на пумяри като тези!
Варненец

2011.09.11 | 22:15

7
Много добре се изказва Атанасова! Янев е пълен боклук и като повечето гнусни шопи иска да лапа в провинцията и всички да са селяци и неграмотни. Тоя боклук на парламентарните избори даваше 50 кинта ако доведеш 4 човека да гласуват за РЗС. Това е в 3-ти избирателен район в Люлин, където мангите ги даваше крими контингент от СИК, който има застрахователен офис на кооперативния пазар в Люлин. Нямам идея как е било на други места, обаче едва ли е било по-различно. И после мазния педерас влезе в комисия за борба с корупцията! Гледайте им циркаджилъците и лапайте жълти стотинки и на тези избори ! А Каварна ми харесва страшно много - и като инфраструктура и като културен център и като спортен..... Изберете си Яне Янев и ще си имате гей паради вместо арт изяви...
Atanasova

2011.09.11 | 22:15

6
Това българите сме много лошо и завистливо племе. Има хора, които страдат от комплекси и некъдърност и им е по-лесно да компрометират някой, от колкото да направят нещо, за да постигнат целите си. А това, което г-н Цонев е направил за града е видно. Той направи Каварна от едно малко провинциално, западащо селце китно градче със завидна инфраструктура. Интегрира ромите, доведе в града музиканти от световна величина и т.н. Целият този фарс е мръсна и нечестна политическа игра. Искам да призова каварненци да застанат зад Г-н Цонев и да го подкрепят, защото е направил много за града и хората и вярвам, че има още какво да направи.
миии....

2011.09.11 | 22:14

5
Неможе всички айдуци защото ако няма такива и живеете в мир и спокойствие как ще разберете кое е лошото :))
куку

2011.09.04 | 12:05

3
Хеви метал,Каварна.

2011.09.04 | 12:05

2
кметъла Цонко + цоцка яко = кметъла Цоцко
kiril

2011.09.04 | 11:05

1
zahto samo 4 ma ane vsi4ki aidyci v stranata barabar s depytatite

Добави коментар

Водещи новини