40 пияни слона потрошиха село

  • 15 април 2014 15:27

  • 3109
  • 0
40 пияни слона потрошиха село
©

Побесняло стадо от 40 подпийнали слона потрошиха село в Индия в търсене на още пиячка. Куриозната случка се разиграла в неделя, когато огромните животни изскочили от джунглата и нахълтали в село, привлечени от миризмата на алкохолна напитка, правена от ароматни и богати на нектар цветовe на местен вид дърво.

Според властите животните са били подпийнали преди това, защото били необичайно агресивни. Нахлувайки в селото, те съборили три къщи, докато стигнат до магазина, където пресушили 18 контейнера с напитката, пише "Новинар".

След като набързо изсмукали ароматната алкохолна напитка, слоновете отказали да прекратят партито си и продължили да търсят пиячка в околните къщи, като успели да потрошат още няколко колиби, преди селяните да успеят да ги изгонят.

Това далеч не е първият случай, в който слонове разрушават къщи в търсене на алкохол. Аналогичен случай имаше през 2012 г., когато стадо пияни слонове пак потроши село в Индия.

През 2007 г. шест диви слона бяха убити с ток, след като се напиха с оризова бира и започнаха да рушат къщи и да гонят хора. През 2010 г. пък стадо от 70 алкохолизирани слона стана агресивно, атакува селце и уби трима души.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3109 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини