Веселин Маринов с аромат на люляк, а Азис с ухание на лимон

  • 15 април 2014 08:15

  • 2284
  • 3
Веселин Маринов с аромат на люляк, а Азис с ухание на лимон
©

Веселин Маринов с аромат на люляк, а Азис с ухание на лимон. Това е само част от палитрата ароматизатори за коли във формата на знаменитости, които можете да си поръчате по Интернет. Уникалните аксесоари отскоро са хит в мрежата и всеки, който иска даден политик, музикант или спортист да увисне за шията на предното стъкло на колата му, трябва да се бръкне 3 лева.

Търговците предлагат стока от 12 варианта, като освен Азис и Веселин МариновВеселин Маринов Веселин Маринов е български певец . Той е роден в град Полски Тръмбеш. Има шанса да завърши за обесване са предложени и политици. Така например зам.-председателят на ГЕРБ и обвиняем по няколко дела Цветан Цветанов също мирише на люляк по подобие на семейния си приятел Веско Маринов, съобщава „Телеграф“. Лидерът му пък Бойко Борисов е предложен с аромат на пъпеш.

В палитрата са и останалите председатели на парламентарни партии – Сергей Станишев, Лютви Местан и Волен Сидеров, а също и премиерът Пламен Орешарски.

Всички имена обаче умишлено са с разменени букви, за да се избегнат съдебните дела, а авторите дори са написали послание: „До МВР: за забавление… основно…“

Последвайте канала на

Нора Виткова
2284 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.04.17 | 02:13

3
А с аромат на лайно - Бареков,кой ще си купи?
Малин Кръстев

2014.04.16 | 18:12

2
А няма ли да измислят и на келнерката Роска и Бойко с аромати на пъшеш и тиква! Или ароматизаторите са правени от гербави?
unknown

2014.04.15 | 16:56

1
С аромат на пот нямаше ли?

Добави коментар

Водещи новини