Кучета нахапаха болна от рак в Кюстендил

  • 14 април 2014 08:57

  • 1914
  • 2
Кучета нахапаха болна от рак в Кюстендил
©

Глутница кучета нахапа онкологично болна жена в Кюстендил. 65–годишната Людмила Стоянова се прибрала с автобус от столицата след химиотерапия в петък. Жената слязла в района на кв. “Капията”. Изведнъж зад един от блоковете изскочили 5 кучета, които започнали да лаят по Людмила, съобщава "Монитор".

Жената спряла, но въпреки това едно от тях я захапало зверски по крака. “Усетих страшна болка и после рукна кръв. Успях да ги прогоня с чантата си.

Наоколо имаше хора, но никой не ми помогна”, обясни пострадалата жена. Веднага тя потърсила медицинска помощ и й била направена инжекция.

“Недоумявам защо никой от живеещите в този район не е подал сигнал до общината, за да вземат кучетата. Те могат да нападнат и някое дете и да стане нещо още по-сериозно”, разказва Людмила. Тя няма да съди общината, но се зарече днес да се обади, за да приберат опасните псета.

Въпреки че има приют за бездомни кучета, преди няколко месеца и друга жена беше нахапана в центъра на Кюстендил. Тогава тя заведе дело срещу кметството и го спечели.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1914 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.04.15 | 07:24

2
Всеки ден четем за изпохапани хора някои дори умряха.Къде са защитниците на тези псета да си ги приберат и да ги отглеждат на безопасни за хората места?Или помиярите станаха господарите на улицата,а хората да му мислят излизайки навън?

2014.04.14 | 14:10

1
Трябва да нахапят сестра Галева, та да се изчисти града от гладните освирепели глутници, които бедните кюстенилци не могат да хранят.

Добави коментар

Водещи новини