Майка на две деца от Карлово е в неизвестност от 17 дни (снимка)

  • 11 април 2014 09:57

  • 4101
  • 1
Майка на две деца от Карлово е в неизвестност от 17 дни (снимка)
©

От 17 дни майка на две деца от Карлово е в неизвестост. 48-годишната Стоянка Дудекова изчезва внезапно на път за работа. До момента полицията няма нито една версия или следа, по която да работи, съобщи БТВ.

Стоянка Дудекова тръгва за работа рано сутринта на 26-и март. Напуска дома си малко след 4:00 часа сутринта. Жената трябва да измине около 400 метра от външната врата до автобусната спирка. Там, в 4:30 ч, трябва да се качи на служебния автобус. Обичайно около 7:00 часа Стоянка звъни по телефона на 14-годишиня си син, за да го попита дали е станал за училище. В този ден тя не се обажда.

Стоянка не се появява на работното си място.

Последният човек, който вижда Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя. На 25 март вечерта Петя и съпругът й гостуват в дома й.

В нощта преди да изчезне 48-годишната жена не изглежда притеснена, коментира нейна приятелка.

През ноември миналата година Стоянка се развежда със съпруга си, който е местен бизнесмен. Съседка си спомня, че няколко дни преди да изчезне Стоянка все пак изглеждала угрижена заради подялбата на имуществото. На 14 април й предстояло дело. Бившият съпруг твърди, че не е виждал Стоянка от ноември миналата година.

48-годишната жена наскоро си намерила работа на смени. Заплатата й била около 400 лева. Близките й недоумяват кой и защо е решил да отвлече Стоянка, чийто деца в момента са в шок от случилото се. От полицията нямат версия за случилото се.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4101 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.05.12 | 23:51

1
От полицията нямат версия за случилото се. А бе хора ама ние имаме ли полиция бе. Нали полицията се занимава само с набирането на компромати. Все пак идват избори. Какво ще се занимават там с някаква си личност.

Добави коментар

Водещи новини