Дали има тайна уговорка между ГЕРБ и ДПС за Булгартабак

  • 02 септември 2011 08:35

  • 1730
  • 2
Дали има тайна уговорка между ГЕРБ и ДПС за Булгартабак
© Булфото

Приватизацията на „Булгартабак” ще има ясен знак дали има тайна договорка между ГЕРБ и ДПС, но сделката все още не е приключила. Именно когато бъде взето политическо решение по сделката, ще бъде ясно какви са отношенията между двете партии.

Това каза бившият министър на земеделието и горите Мехмед Дикме по Нова телевизия. На въпрос дали купувачът на Булгартабак може да е свързващо звено между ГЕРБ и ДПС, Дикме заяви: „винаги може да се предполага, но човек, за да каже, трябва да може да докаже”.

По думите му не се знае кой е купувачът на холдинга. Никой не знае кой стой зад тази компания, която ще приватизира дружеството, което е най-притеснителното. Обикновено в такива случаи истинският собственик трябва да излезе на преден план, в съответната държава, да застане пред медии и обществото, смята Дикме.

Последвайте канала на

1730 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
хаха

2013.11.24 | 19:31

2
ГЕРБ не би съществувал без благословията на ДПС. Народът в Европа е толкова тъп и заблуден.Всеки трябва да знае,че е започнало помюсулманчването на цял свят.Няма да стане изведнъж,но вече е факт. Това е началото на края на християнството. За всичко са виновни световните лидери.Всички те си дадоха задника на Аллах!!!
levski

2011.09.02 | 12:51

1
mar6i misulmanski trqbva pro4istvane

Добави коментар

Водещи новини