57 - годишен ревнивец стреля по съперник - заглеждал жена му

  • 01 септември 2011 18:30

  • 2458
  • 0
57 - годишен ревнивец стреля по съперник - заглеждал жена му
©

57-годишният кюстендилец Йордан Георгиев прекара нощта в полицейския арест. Той е задържан от ченгета от автопатрула заради заплахи за убийство, които отправял към 10 години по-млад от него кюстендилец, съобщава Струма.

Драмата се разиграла в жилището на потърпевшия Детелин Цветков в бл. 155 на кв. “Герена” в Кюстендил. Около 18.00 часа 57- г. Йордан нахлул в дома на Детелин и започнал да вдига скандал, като го обвинил, че се заглежда по съпругата му и й прави неприлични намеци и предложения.

Двамата се сборичкали, Йордан извадил пистолет и се опитал да простреля опонента си, но Детелин отскочил. Съседи чули изстрелите, сигнализирали в полицията и само след минути се появили две патрулки. Ченгетата нахлули в апартамента, където се разигравала драмата, и намерили двамата мъже, които продължавали да се бият.

Според униформените Йордан е възпроизвел изстрелите с газов пистолет. Ченгетата прибрали оръжието и арестували стрелеца за 24 часа. Оставихме го да поизтрезнее, защото и той, и опонентът му бяха доста злоупотребили с алкохол, казаха присъствали на мястото на инцидента полицаи. Срещу Йордан Георгиев в Районна прокуратура - Кюстендил е образувано дознание по случая. Държавните обвинители ще трябва да изяснят и причините за инцидента, защото от първоначалните показания на двамата така и не станало съвсем ясно кой за какво бил виновен.

Последвайте канала на

Novini.bg
2458 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини