Проверяват случая с разстреляния делфин

  • 01 септември 2011 12:47

  • 2246
  • 3
Проверяват случая с разстреляния делфин
©

Министърът на земеделието и храните д-р Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на разпореди проверка за разстреляния делфин край къмпинг „Корал”, съобщиха от Министерството на земеделието и храните (МЗХ).

Проверката ще се извърши от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА). Изпълнителният директор на ИАРА Пламен Захариев вече е изпратил екип на място. Делфините в Черно море са защитен вид и ще се търси наказателна отговорност, заяви министър Найденов. В България вече влезе в сила промяната в Наказателния кодекс, която криминализира насилието над животни.

Делфинът, подхвърлян от вълните край къмпинг „Корал”, най-вероятно е екзекутиран с автоматично оръжие, тъй като ясно личат следите от автоматичен откос.

Последвайте канала на

2246 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.07.24 | 00:27

3
Убиеца на делфина ако, чете статията нека цялото ти семеиство да умре пред очитети! Изверг! Изрод! Дано заболееш от наи коварната болест и бавно да умреш!!!

2012.07.24 | 00:27

2
Изрод долен! Дано гледа как децата му биват застреляни пред очите ми!
789

2012.07.24 | 00:27

1
Така трябва да е ! За съжаление тези, които убиват безпричинно всичко което им падне пред очите никога не са създавали ЖИВОТ ! Недоносени комплексари, чували ли сте че освен истолети и калашници има други вещи, например ПИСАЛКА ? Ако не знаете що е то и ако можете да четете, отворете тълковния речник !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини