Качи се на трона, снимай се като крал!

  • 02 април 2014 17:00

  • 2322
  • 0
Качи се на трона, снимай се като крал!
©

Тронът идва" - под това мото ще започне обиколката на култовия Трон от Game of Thrones (GOT), който ще гостува във Велико Търново, Бургас, Варна, Пловдив и София от 11 до 27 април.

Всички почитатели ще могат да се снимат на трона напълно свободно, а публикувалите снимките си в приложението I GOT THRONE на Фейсбук страницата на HBO Bulgaria, ще участват в жребий за поклонническо пътуване до Източноевропейското издание на ComicCon в Румъния.

Изтегленият чрез лотария печеливш ще получи пълен достъп за себе си и свой гост до трите дни (9, 10 и 11 май 2014 г.) на фентъзи и сай-фай събитието в Romexpo, Букурещ.


На ComiCon 2014-та победителят ще може отново да седне на Трона, да се срещне с GOT актьорите Джесън Момоа (Хал Дрого) и Наталия Тена (Оша), както и да изгледа шестия епизод от новия сезон дори преди американските НВО зрители.

ComicCon е най-известното международно събитие за любителите на фантастиката, фентъзи и сай-фай филмте, комикси и игри.

Тазгодишното издание ще се проведе между 9 и 11-ти май в Букурещ. Очаква се да присъстват между 20 и 25 хил. души.

Новият сезон на Game of Thrones започва на 7 април и ще се излъчва всеки понеделник от 21:00 часа по ТВ канала HBO, а половин ден по-рано – в онлайн видеотеката HBOGO.bg.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
2322 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини