Млада жена открадна GSM-a на 9-годишно дете

  • 31 март 2014 12:01

  • 1436
  • 0
Млада жена открадна GSM-a на 9-годишно дете
©

21-годишна жена от Шумен е откраднала мобилния телефон на 9-годишно дете, информират от местната полиция.

Около 17:40 ч. вчера е получен сигнал за кражбата, станала в междублоково пространство на бул. "Мадара" в града.

9-годишно момче обяснило, че си играело със свой връстник с топка и затова било оставило мобилния си телефон и ключовете на люлка, която се намирала на около 5 метра от тях. Забелязали, че към люлката се приближила жена със светло яке, която взела вещите му и бързо се отдалечила. След това жената побягнала, момчета се опитали да я последват, но тя бързо се изчезнала в посока към бул. "Ришки проход". На място е изпратен автопатурлен екип.

Пред полицейските служители децата обяснили, че най-вероятно жената е придружавана от мъж с дете. Служителите на реда посетили адрес на ул. "Кишинев", като имали информация, че имота се обитава от лица с подаденото описание. При пристигане на място в жена е намерен мобилния телефон, като първоначално обяснила, че го е намерила. Установена е самоличността й - тя е 21-годишна жена, позната на полицията.

Впоследствие жената доброволно е предала калъфа на телефона, който изхвърлила в градската градина в Шумен и два броя секретни ключа, които оставила в градинка на бул. "Мадара".

Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1436 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини