Топ измамник попадна в ръцете на полицаи

  • 27 март 2014 20:35

  • 2063
  • 4
Топ измамник попадна в ръцете на полицаи
©

При акция на Икономическа полиция в града под Сините камъни е задържан 51-годишния И.Т. Той е участвал в над 100 телефонни измами за повече от 100 000 лева, съобщиха от полицията.

101-ият опит на бандита ударил на камък. На 24 март вечерта той се опитал да отмъкне пари от пенсионерка от Сливен. Жената е сигнализирала, че непознат мъжки глас се представил за полицай като поискал подкуп за задържания й син. Полицаите моментално реагирали и арестували бандита, пише "Стандарт".

Оказало се, че той е вършил телефонни измами в Сливен, Айтос, Варна, Бургас, Шумен, Разград, Русе, Добрич, Силистра, Плевен, Враца, Стара Загора, Хасково и други. Задържаният е извършвал измамите за период от 3 месеца в съучастие с други лица, казаха от полицията.

Обикновено И.Т. се представял за служител на здравната каса, изпратен от лекар, на когото трябвало да бъдат предадени пари. Освен банкноти, той прибирал от измамените жертви златни накити, бижута, часовници и други ценни предмети. И.Т. е криминално проявен за извършване на кражби. Според източници от полицията той играел ролята на муле. Тепърва обаче ще се търсят организаторите на измамите. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2063 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.28 | 22:44

4
За мародерите не трябва да има съд, само присъда за изпълнение!
Важно!

2014.03.28 | 20:29

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

2014.03.28 | 20:29

2
А защо по дяволите,му изписвате само инициалите.Щом сте го заловили и хванат на местопрестъплението,не се срамувайте,той да се срамува и кажете от къде е.Така всеки ще се пази от него,ще го избвгват.ИЗОБЩО НЕ ВИ ВЯРВАМЕ,ЧЕ ЩЕ ГО ОСЪДИТЕ.Какви са тия закони да не го злепоставят,а е измамник.Излиза,че права има той,не жертвите.
цветан каменов

2014.03.28 | 20:29

1
И той е невинен защото виновен престъпник няма

Добави коментар

Водещи новини