Ренета Инджова: Орешарски непрекъснато ми казва, че създавам проблеми

  • 26 март 2014 08:30

  • 2774
  • 2
Ренета Инджова: Орешарски непрекъснато ми казва, че създавам проблеми
© Булфото

„200 хиляди души са изсипани в преброяване на НСИ от 2011 година“, заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия Ренета Инджова, шеф на НСИ.
Тя обясни, че грешката е станала заради закона и смесеният начин на броене – и чрез интернет, и чрез преброители на място.

„Превърнахме се в аптекари – колко сме били на брой, а не кои сме”, каза още тя.

Инджова съобщи още, че винаги когато се види с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, той й казва, че тя само проблеми създава. „Проблеми на тази държава не съм създавала, аз помагам да се решат“, добави тя.

„Аз не консумирам власт, за да консумирам нарушения. няма да позволя с мен така да се работи. Българската администрация трябва да престане да работи, шантажирайки хората си“, каза още Инджова.

„ Не съм престъпник, който трябва да бъде освобождаван за 10 минути, какъвто опит вече беше направен в живота ми веднъж. Няма да позволя да излизам от НСИ през задната врата”, заяви още Инджова. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2774 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.03.27 | 19:10

2
Шизофрения ,тя е заразна.Как може да казваш тази държава все едно не е твоята държава и не живееш в нея.Думата е "нашата или моята" държава.Тези хора ,които говорят така не са Българи и явно живеят някъде някъде извън България но не и в България.
ГАЛИНА МИНЧЕВА

2014.03.27 | 19:09

1
ДА, РЕНЕТА ИНДЖОВА Е ПРЯМА И ИСКРЕНА-НЕ ГОВОРИ НЕРАЗБЕРАЕМО НА БЪЛГАРСКИ. ИМАМЕ НУЖДА ОТ ТАКИВА ХОРА! ЗАЩО НЯКОИ ИСКАТ ДА Я МАХАТ, ЗАЩО! НЕКА ВСИЧКИ СЕ НАУЧАТ ДА ИМАТ НЕЙНОТО ПОВЕДЕНИЕ-ИСТИНАТА ДА СЕ КАЗВА, ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЕ ЗАГИНЕМ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини