Кола се вряза в автобусна спирка (обновена+снимки+видео)

  • 25 март 2014 07:29

  • 2325
  • 0
Кола се вряза в автобусна спирка (обновена+снимки+видео)
© Булфото

Най-малко трима души са пострадали при тежка катастрофа в столицата, станала снощи вечерта, близо до спирка на градския транспорт на бул. "Сливница".

Трима от пострадалите са откарани в "Пирогов" без опасност за живота, жената, шофирала катастрофиралия автомобил, е откарана във ВМА. В "Пирогов" след катастрофата са постъпили 69-годишен мъж, 42-годишна жена и дете, съобщиха от пресцентъра на болницата, цитирани от фокус. 69-годишният мъж има счупване на лопатката вдясно и счупване на дясното коляно. Жената, на 42 години, е със счупване на двете коленни стави и има съмнение и за мозъчно сътресение. Детето има открита рана на носа, но се приключили изследванията.

По информация на Нова телевизия, на кръстовището на бул. "Сливница" и ул. "Оряхово" в столицата, автомобил се е забил в светофара, непосредствено след спирката на градския транспорт. На мястото на инцидента са пристигнали пет линейки, пожарна и полицейски автомобили. Вследствие на инцидента, са пострадали няколко души, които са откарани в близките лечебни заведения. Жената, която е управлявала катастрофиралия автомобил, е била откарана във ВМА.

7-годишното момче, което е пострадало снощи при ПТП, е с рана на носа, която е обработена от дежурния лицево-челюстен хирург и то е освободено от "Пирогов", съобщиха от пресцентъра на болничното заведение. Майката на детето остава в болницата със счупвания на двете коленни стави, комоцио, подкожен хематом на главата, раи на главата и брадата. В травматологичния комплекс на спешната болница остава и 69-годишния мъж. Той е бил опериран, тъй като има счупване на дясното коляно и счупване на лопатката в дясно.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2325 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини