Кола блъсна момиче на пешеходна пътека

  • 21 март 2014 10:45

  • 1637
  • 0
Кола блъсна момиче на пешеходна пътека
©

Водач на лек автомобил блъсна 17-годишно момче на пешеходна пътека във В. Търново.

При обработване на произшествието е установено, че возилото е с нередовни регистрационни табели, обявени за издирване, съобщават от полицията. Вчера сутринта в полицейското управление в старата столица е получен сигнал за пътен инцидент на кръстовище "Качица".

На мястото незабавно е изпратен полицейски екип. Установено е, че лек автомобил "Фолксваген", управляван от 33-годишен великотърновец, движещ се в посока от София към Варна, при приближаване към пешеходна пътека, обозначена с вертикална сигнализация и хоризонтална маркировка, не пропуснал и блъснал стъпилото върху пешеходната пътека 17-годишно момче от Трявна.

Пострадалата е откарана във великотърновската болница с леко мозъчно сътресение и охлузни рани по двете ръце. Настанена е в неврохирургичното отделение на болницата за наблюдение, без опасност за живота. В хода на обработване на произшествието е установено, че возилото е с немски номера, издадени за друго превозно средство и са обявени за издирване. Водачът е известен на полицията за управление на автомобил с нередовни регистрационни табели. По случая е започнато бързо производство.

Последвайте канала на

Весела Найденова
1637 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини