Русия: ЕС не пусна Херман ван Ромпой в Москва

  • 19 март 2014 09:10

  • 2023
  • 0
Русия: ЕС не пусна Херман ван Ромпой в Москва
© gettyimages

"Брюксел не пусна председателя на Съвета на Европейския съюз Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в в Москва", заяви руското външно министерство, предаде РИА Новости.

По този начин дипломатическото ведомство на най-голямата държава в света коментира отказа на белгийския политик да посети страната. Днес ван Ромпой трябваше да пристигне в Москва и да проведе преговори с президента на Русия Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. В комюникето на руското външно министерство пише: Херман ван РомпойХерман ван Ромпой Херман ван Ромпой (по-правилно Ромпьой) белгийски политик. Роден на 31 октомври 1947 г. в не бе пуснат от своите хора. Той не трябва да знае истината за Украйна, защото там всичко е решено.

В документа се посочва, че кръгове в Брюксел не са допуснали посещението на ръководителя на блока, за да не може ван Ромпой да чуе руската гледна точка за Крим.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2023 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини