Дончев: Боря се за позиции в Европейския парламент

  • 15 март 2014 13:05

  • 1403
  • 4
Дончев: Боря се за позиции в Европейския парламент
©

Боря се за позиции в Европейския парламент, за максимално добър резултат в тези евроизбори. Ще изпълнявам съвестно задълженията си на член на Европарламента. Това каза депутатът от ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването „Седмицата” на Дарик радио.

Той бе категоричен, че в предстоящата предизборна кампания в България не очаква да се разрази класически сблъсък между европейско ляво и европейско дясно.

„Аз съм готов да водя дебат на европейско ниво, но нека да си спомним какво се случи на последния сблъсък на идеи на предишните избори. Как може да очаквате при тази нажежена политическа и обществена обстановка в България местните теми да не дадат отражение върху дебата или върху резултата от изборите? За съжаление, в дебата европейските теми ще бъдат на втори план“, заяви Дончев.

По думите му няколко са основните оси, по отношение на които ще се разрази политически сблъсък между европейската десница и опонентите й. Първата е дали Европа е проблемът или е част от решението. „Ние поддържаме тезата, че Европа е част от решението“, обясни Дончев.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1403 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.03.16 | 17:06

4
Видяхми ви за какво се борите 4 г. тикви прости герберастки и затова ви прогонихме ! ДОЛУУУУ и по затворите ! КРАДЦИ и БАНДИТИ СТЕ !АТАКААА !
НАЙ-ДОБРИЯТ ПОЛИТИК

2014.03.16 | 17:05

2
НАЙ-ДОБРИЯ ПОЛИТИК ДО СЕГА НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО. ДОБРО ПОПАДЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ. НЕ САМО ПОБЕДА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ, НО СЪС СМАЗВАЩА ПРЕДНИНА. ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ПОТУРЧВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ. УСПЕХ ТОМИСЛАВЕ.

2014.03.16 | 17:06

3
ТОВА С ПОТУРЧВАНЕТО ГО ОБЯСНЕТЕ НА ВЕЖДИ РАШИДОВ И ТУРЦИТЕ ОТ ГЕРБ! ПЛАТЕН БОКЛУК!

2014.03.16 | 17:05

1
АБЕ ЗАЩО В НИКОЯ ДРУГА СТРАНА НЕ СА ТАКИВА ПОСЛУШКОВЦИ? ТИЯ САМО СЕ КЪЛНАТ ВЪВ ВЯРНОСТ КАТО СЛУГИНЧЕТА.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини