За да избегне риска от рак Анджелина Джоли се подлага на последна операция

  • 09 март 2014 06:22

  • 3419
  • 0
За да избегне риска от рак Анджелина Джоли се подлага на последна операция
© gettyimages

Американската актриса и режисьорка Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския ще се подложи на още една операция, за да сведе риска от рак до нула, съобщава в. "Кориере дела сера".

Това разкритие прави самата Джоли в интервю за сп. "Ентертеймънт уикли" в броя, който ще излезе на 14 март. Джоли споделя, че е останала само една операция, която предстои да направи. Миналата година на 14 май тя съобщи, че се е подложила на двойна мастектомия, за да избегне риска от рак на гърдата, убил майка й и леля й. За новата операция актрисата се вдъхновила от "невероятни хора", с които се запознала в последните няколко месеца. Джоли е благодарна на съпруга си Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в за неговата подкрепа, както и на феновете й, които също я поддържат от една година.

Актрисата признава, че изпитанията, свързани досега със здравето си, е преодоляла благодарение на работата си като артист и режисьор.

Последвайте канала на

БТА
3419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини