Преслава разкри защо слабее (снимка)

  • 05 март 2014 09:34

  • 9272
  • 4
Преслава разкри защо слабее (снимка)
©

Истината за рязкото отслабване на Преслава излезе наяве. Оказва се, че комплекси са причината певицата да свали рязко килограми и да стане почти неузнаваема, пише „Всеки ден".

Певицата призна, че в миналото е имала тежки здравословни проблеми и за това е окльощавяла. „Бях 60 килограма, чувствах се тежка, бях нещастна и недоволна от начина, по който изглеждах. „За това започнах системно да се подлагам на ужасяващи диети. Случвало се е с дни да не слагам нищо в уста. Не бях никак добре", сподели певицата. Въпреки че не признава открито за здравословното си състояние, звездата намекна, че става въпрос за анорексия.

„Много трудно се възстанових и започнах да се храня нормално. Не възприемах храната като нещо хубаво и полезно, а по-скоро ме беше гнус от нея", признава Преси. Певицата признава още, че най-ниската граница, която е достигала, е 40 килограма. Именно тогава сериозно се притеснила за здравето си.

„Сега съм 44 кила, които според мен са съвсем нормални за ръст от 164 см. Но не мисля да отслабвам повече".

 

Последвайте канала на

Нора Виткова
9272 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ваня кулева

2015.05.08 | 05:11

4
То пък една Преслава... То пък един глас...То пък една визия .... Аман бе!... Кудкудяка с парцаливият си глас , надува си жилите... ама то в България като излезе едно име - добра е, край ! Всички започват да се кланят ! Резил ! Който е гледал Анелия на последното предаване на Слави може да разбере що за певици са! Хвани Преси, удари я в Анелия, та да рекушира в Андреа ! Резил!
ученика

2015.05.07 | 10:29

3
Навремето Николай Хайтов написа разказа "Мъжки времена " в който,се разказваше за срещата на мъж с истинска жена - Хайтов казваше - където да я побараш — жена и артисва.Преслава беше такава жена.После започна "да пази диети "!!!Жалко!!!

2015.05.01 | 05:55

2
Много силно ме вълнуваше тази новина. Браво новини! Според мен тая миризма е отслабнала не за друго а заради редовния секс в А...а(около 10-12 пъти на ден), и от там каквото хапне веднага изхожда.

2015.01.29 | 20:15

1
are mri veche we

Добави коментар

Водещи новини