52 - годишна жена загина при катастрофа край Шумен

  • 28 август 2011 15:21

  • 4612
  • 0
52 - годишна жена загина при катастрофа край Шумен
©

Около 09:25 часа днес в оперативната дежурна част на ОДМВР Шумен е получен сигнал от център 112, че на главен път Русе - Варна, между разклона за квартал "Мътница" на град Шумен и разклона за град Каспичан е възникнал пътен инцидент.

На място са изпратени екипи на полицията, центъра за спешна медицинска помощ и група "Спасителни дейности" към ОУПБЗН Шумен, съобщават от местната полиция.

В хода на първоначалните мероприятия е изяснено, че лек автомобил "Рено 19 ", с шуменска регистрация, управляван от 30-годишната Ш.И. от град Каспичан, движещ се в посока Варна е излязъл в дясно от пътното платно и се преобърнал. На място е починала 52-годишна жена, пътник в автомобила, майка на жената, която го е управлявала.

В МБАЛ Шумен са настанени за наблюдение Ш.И. и момиче на две години с комоцио и контузна рана на главата, което е без опасност за живота, което е пътувало в автомобила и е внучка на загиналата. Жената, която е управлява автомобила е изпробвана с техническо средство, като не е отчетено наличие на алкохол. Взета й е кръвна проба за химичен анализ. Извършен е оглед от дежурна оперативна група и съдебен лекар. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4612 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини