Двама нашенци обирали къщи в Ларнака

  • 01 март 2014 07:46

  • 2025
  • 2
Двама нашенци обирали къщи в Ларнака
©

Съдът в Ларнака остави за осем дни в ареста двама български граждани, задържани по подозрение за кражби и обири от апартаменти и къщи в различни райони на Ларнака, за да се улесни полицейското разследване по случая. Двамата арестувани са на 43 и 32 години, пише „Български новини“.

Според полицейската информация, представена в съда и цитирана от Кипърската информационна агенция, те са пътували в кола, която е била спряна за рутинна проверка от полицията в Ларнака. Двамата мъже не са дали задоволителни отговори на въпросите на полицията за присъствието си в региона, след което органите на реда са претърсили багажника на автомобила. В него са били открити електроника, обувки, часовници, видеокамери, различни прибори и скъпи бижута. Открити са също така редица инструменти, които биха могли да бъдат използвани за извършване на грабежи и кражби с взлом.

В полицията в Ларнака в последно време са постъпили много сигнали за ограбени жилища и полицията не изключва възможността двамата задържани българи да са участвали в акциите. В полицейското управление ограбените собственици са разпознали своето имущество. Арестуваните са отрекли да са виновни за обирите и са заявили, че са дошли от Лимасол в Ларнака да търсят работа. Според тях кражбите са дело на румънски гражданин, който е пътувал с тях и е оставил плячката в колата им.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2025 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
taka e,ama ne.

2015.06.15 | 17:38

2
selska e rabotata,smazan pomiqr.za vsi4ko sa vi vinovni ciganite,ako bqha cigani maisli6 ,4e nqm,a6e da go napi6at li?ograbihte darjavata pomio selska mazna i zapo4nahte da var6eete iz evropa,ina4e ciganite sa vi vinovni.
TFHF

2014.03.03 | 03:04

1
SIGANSKA RABOTA

Добави коментар

Водещи новини