Костов и Мартин Димитров отложиха развода

  • 28 август 2011 06:53

  • 1631
  • 1
Костов и Мартин Димитров отложиха развода
©

Син цирк си спретнаха хората на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - и Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на в съботния ден.

След заплахи от двете страни и спешни преговори екипите им отложиха развода, пише "Стандарт".


Синята коалиция ще се яви заедно на изборите за кмет на столицата, стана ясно снощи. И двете партии направиха компромис. В крайна сметка Командира ще има един човек повече в листата за общински съветници в София до 13-о място. И подредбата на ДСБ и СДС става 11 към 9, а не 12 към 8, както искаше Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. "Вчера ДСБ настояваха 12-ият, 13-ият и 14-ият също да са техни хора", обясни Борис Марков от предизборния щаб на "Раковски" 134.


След близо едночасови преговори десните се споразумяха водач на листата да е Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е (ДСБ), втори ще е Владимир Кисьов (СДС). На трето и четвърто място ще са хора на тъмносините, а от пето до 13-о ще вървят шахматно. 14-о и 15-о място ще се заемат пак от ДСБ.


До развръзката се стигна след инфарктни закани и от двете страни. Късно в петък софийската ДСБ даде мандат на националното си ръководство да се регистрира самостоятелно за изборите. Към 10 ч в събота шефът на ДСБ-София Атанас Атанасов дори отишъл до ОИК с няколко папки, разперил ги на масата и започнал да се ослушва.


Но не се регистрирал. "Пробва само да ни сплаши", казаха съгледвачи от СДС.


След актьорското изпълнение на генерала ДСБ даде извънредна пресконференция, на която се закани да се регистрира самостоятелно.


Тъмносините отсякоха, че според тях се подменяла Синята коалиция. Хората на Костов не можаха да преглътнат, че СДС и ОДС-2, в които влизат Евгений Бакърджиев, Любен Дилов-син и Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра, са подписали споразумение за подкрепа на кандидата за президент Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.


След вчерашните преговори между СДС и ДСБ тръгнаха слухове, че костовистите са изтъргували вицепрезидента си, като са го отстъпили на ОДС-2. Шефовете на предизборни щабове Борис Марков и Веселин Методиев обаче отрекоха. Веселин Методиев не пожела да коментира дали ще има Синя коалиция за президентските избори. "Това ще стане ясно другата седмица", каза Методиев.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1631 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.08.28 | 10:54

1
Този Мартин докато върви по свирката на Костов синята идея ще изчезне окончателно! Внедреният комунист-Костов наистина разби десницата!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини