Въоръжени мъже във военни униформи превзеха летището в Крим

  • 28 февруари 2014 08:47

  • 2842
  • 2
Въоръжени мъже във военни униформи превзеха летището в Крим
©

Ескалация на сепаратистките действия в Украйна, информира Нова тв. Група въоръжени мъже във военни униформи, които носеха руски знамена, превзеха летището на столицата в Крим, но после се оттеглиха.

В същото време пред летището патрулират други мъже с оръжия - в камуфлажни облекла и бронежилетки. Не се знае от каква националност са.

Припомняме ви, че вчера при подобна акция бяха завзети местните парламент и Съвет на министрите. Снощи проруски демонстранти се събраха пред парламента в столицата Симферопол. Те приветстваха решението на 25-и май да се проведе референдум за по-голяма автономия на проруската украинска република Крим.

В телефонен разговор американският вицепрезидент Джо Байдън е уверил новия украински премиер Арсений ЯценюкАрсений Яценюк Арсений Яценюк е украински юрист, икономист и политик. Роден е на 22 май 1974 г. в западния град в пълната подкрепа на Вашингтон.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2842 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.16 | 20:40

1
ХОРАТА НЕ ИСКАТ ДИКТАТУРАТА НА ПРЕВРАТА.
Червен терорист

2015.07.16 | 20:40

2
Хората в Украйна не искат Червената Руска мечка да ги командва с болните си Имперски амбиции - ясно ли ти е Червен боклук ?!

Добави коментар

Водещи новини