Български кавър на световен хит завладя Facebook (видео)

  • 27 февруари 2014 09:52

  • 3888
  • 3
Български кавър на световен хит завладя Facebook (видео)
©

Песента на американския рапър Фарел Уилямс "Happy" е новата мания в мрежата. Младежи от цял свят пресъздават видеото на парчето с кадри от собствения си град - подобно на модата по Harlem Shake и Gangnam Style.

София вече също има своята "хепи" версия в интернет. Българският римейк на песента е един от най-положителните и готини кавъри на парчето.

„Местата показват както задължителните туристически локации, така и духа на този град, който ние изживяваме и обичаме. В еднодневния тур се включиха много приятели, случайни ентусиасти и дори двама гвардейци", разказват от Under The Line и Go Guide.

В мрежата може да откриете десетки клипове на песента, направени в Париж, Брюксел, Валенсия, Нант, Белград, Коста Рика и много други. Всички обединени под една идея - тази на щастието.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3888 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Благодаря

2014.04.16 | 00:19

3
Много свежо, поне за малко ме накара да се усмихна.
раднобуден наркоман

2014.04.16 | 00:19

1
оуу даа..обичам софето мнооо,кеф ти наркомани,хероин,раднобудни дроги кат мен,лумпени с тъпани,селяни,релси по средата на улицата и както си вървиш може те сгази некой трамвай..яка работа--задръстване,простачка за кмет,идиоти...обичам софето

2014.04.16 | 00:19

2
БАХТИ ТЪПИЯ ТРОЛ!!! ХОРАТА ИЗРАЗЯВАТ РАДОСТТА ОТ ЖИВОТА,ПОЛОЖИТЕЛНО ПОСЛАНИЕ ЗА МЛАДЕЖТА.ТО ПАК СЕ НАМЕРИ ЕДИН ТЪПАК ДА НАМЕСИ ПОЛИТИКА.И ДА СИ ИЗКАЖЕ АЛОУМНОТО РАЗБИРАНЕ ЗА НЕЩАТА...

Добави коментар

Водещи новини