Сумиста: Цветанов и Ася Петрова ми ограничаваха правата

  • 19 февруари 2014 14:17

  • 2852
  • 5
Сумиста: Цветанов и Ася Петрова ми ограничаваха правата
©

Персоналната прокурорка на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, г-жа Ася Петрова и персоналният му съд, в лицето на ШОС, ми бяха ограничили правото да контактувам с други лица, освен с конституираните ми защитници. Това написа в писмо до медиите подсъдимият като лидер на банда за мокри поръчки, добила известност като "Килърите", Петър Стоянов - Сумиста.

Ето пълния текст на писмото:

"Уважаеми медии, искам чрез вас да отправя послание до българската общественост.

През последните три години, срещу мен се изля огромно количество помия и лъжи. Рупорите на кампанията срещу мен, бяха бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и кликата около него. Внушенията и неистините, които се хвърляха бяха едната гледна точка. Не ни беше дадена възможност да отговорим на нападките и лъжите изречени по мой адрес.

Персоналната прокурорка на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, г-жа Ася Петрова и персоналният му съд, в лицето на ШОС, ми бяха ограничили правото да контактувам с други лица, освен с конституираните ми защитници. Истината, обаче лъсна още по време на процеса в Шумен, но в медийното пространство не се отрази, тъй като тези факти развенчаха мита за съществуващата ОПГ т.н. „ Килъри”.

Съда и поръчителите на този скалъпен процес неглижираха представените писмени и други доказателства и продължиха предварително зададената поръчка, а именно да бъдем осъдени на всяка цена!

Призовавам всеки, който има желание да разбере истината и да види нагледен пример за политическа корупция, да се запознае с делото. Нагледен пример, как изпълнителната власт, в лицето на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, от телевизионните студия ни осъжда и съда безпрекословно изпълнява волята му.

Искам да заявя, че съм готов да разкажа пред всеки от вас, който желае да разбере истината, по делото подкрепена с безспорни доказателства.

След предаване, излъчено по Нова телевизия на 15.02.2014г., "На светло с Люба Кулезич", бяха изречени внушения и неистини спрямо мен, от псевдо психолога Тодор Тодоров и водещата Л. Кулезич. Очаквах да бъда потърсен за коментар, според широко прокламирания етичен кодекс на журналистиката, за да мога да отговоря на нападките. След като не бях потърсен, чрез моят адвокат Иво Найденов, в необходимият 24 часов срок се обадихме до екипа и, за да поискаме право на отговор. Беше ни отказано. Не се учудвам, че говорителката на кликата около Цветанов, не ми дава право на отговор.

Като сериозен журналист г-жа Л. Кулезич, мислех че ще ми бъде дадена възможност да опровергая голословните твърдения на нейният гост, дори ако се наложи да рецитирам любимият ми поет Никола Вапцаров", завършва Сумиста.

Считаният за лидер на организираната престъпна група за мокри поръчки Стоянов бе признат за виновен в организирането на убийствата на Борислав Георгиев, Петър Лупов и Румен Рачев. За всяко от трите престъпления съдът постанови доживотна присъда.

Последвайте канала на

2852 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2014.02.21 | 15:18

5
Ти нямаш права , гад мръсна !!! Ти си убивал хора за пари , полага ти се куршум , изрод !!!
riton

2014.02.21 | 13:12

4
luba kulezitch i seriozen jurnalist...ha haaaa....
Ми и на мен

2014.02.21 | 13:12

3
Ми, че ти нямаш такива бе мой човек, как ще ти ги нарушат??????

2014.02.20 | 10:03

2
Toi si kaza choveka predi vreme, che sled 6 meseca kato doidat nehovite hora na vlast shte gi pusnat na svoboda, taka che mafiqta e na vlast normalno e da si izkarat horata.Toq sumist li e kaf e neznam ama hich ne mu vqrvam...Kak stava taka che samo prestypnici imat dumata v rodnite ni medii I kak da stoish v takava dyrjava...
научи български

2014.02.19 | 20:19

1
научи Български.

Добави коментар

Водещи новини