Пожар пламна близо до бензиностанция

  • 19 февруари 2014 13:44

  • 1165
  • 0
Пожар пламна близо до бензиностанция
©

Пластмасови контейнера за смет се запалиха край бензиностанция в Монтана. Вчера, малко преди 21 часа в местната противопожарна служба получават сигнал за два запалени контейнера на бул. „Христо Ботев”, срещу бензиностанция „Петрол”. Огнеборците локализирали пламъците, за да не се стигне до по-значителни щети. Спасен е третият контейнер. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън.

През последното денонощие огнеборците са отреагирали и на запален комин в ж.к. „Пъстрина” в Монтана. Причината за пожара е самозапалване на саждите от непочистения комин.

Малко след това пък е била запалена газова бутилка в двора на фирма на ул. "Диана" в Монтана. Причината за инцидента е техническа неизправност. Няма пострадали граждани и не са нанесени материални щети, казаха от МВР в областния град.

Пожар е лумнал и в необитаема къща в село Бели брег. Имотът е собственост на жена с инициали И.Д. Причината за инцидента се изяснява от РУП Монтана. Унищожени са около 30 кв.м. покривна конструкция.

Близо 30 декара са изгорелите сухи треви вчера в село Горно Белотинци и Берковица.

Последвайте канала на

Novini.bg
1165 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини