Задигнаха радиограмофон, стенен часовник и домашна ракия

  • 19 февруари 2014 13:17

  • 1056
  • 0
Задигнаха радиограмофон, стенен часовник и домашна ракия
©

Задържани са четирима мъже, извършили кражби от вили край Своге и Етрополе. Вчера в 10.45 часа 84-годишен жител на столицата сигнализирал за кражба от вилата му в с. Ямна. Дежурна оперативна група от РУП - Етрополе извършила оглед на място. Установено било, че в имота е проникнато чрез взломяване на стъкло на прозорец, отнети са радиограмофон с тонколони, стенен часовник, домашна ракия и др. вещи.

След проведени бързи оперативно- издирвателни действия криминалистите задържали извършителя - криминално регистриран и осъждан местен жител, на 29 години. Част от инкриминираните вещи са намерени и иззети. По случая е образувано досъдебно производство.

Още един криминално регистриран мъж, ограбил вилен имот на столичани, бил задържан вчера и в РУП- Своге. През миналата година 68- годишната собственичка сигнализирала полицията, че от имота й в с. Владо Тричков са откраднати медна пръскачка, кухненски прибори и хранителни продукти.

След проведени издирвателни и процесуално-следствени действия било установено, че автор на престъплението е 30-годишен мъж от с. Златия. По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

Novini.bg
1056 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини