Полицай искал да спре разследването срещу Ицо Байков

  • 26 август 2011 11:37

  • 5347
  • 4
Полицай искал да спре разследването срещу Ицо Байков
©

Разследващ полицай е инициирал прекратяване на разследването срещу Ицо Байков за наркотици.

Това съобщиха за БТА от прокуратурата.

Байков, който вчера бе арестуван при акция на ГДБОП, бе задържан и преди време, но по обвинения за наркотици и незаконно оръжие. Оказало се обаче, че в апартамента, където е задържан, има само газов пистолет. Така разследването останало само за притежание на наркотици, но разследващият полицай преценил, че по отношение на Байков то трябва да бъде прекратено, тъй като нямало доказателства наркотикът да е негов.

Прокуратурата уважила предложението на полицая и сега производството се води срещу неизвестен извършител. Ицо Байков бе арестуван отново вчера, този път по обвинение за изнудване на бизнесмен. От районната прокуратура заявиха, че все
още не разполагат с материалите по делото, но очакват да ги получат днес. Байков бе задържан с още трима.

Справка в деловодната система на Софийския градски съд сочи, че срещу Байков вече има внесен обвинителен акт за грабеж. Той е подсъдим с още трима.

В края на април градската прокуратура е внесла в съда шестте тома по разследването. Първото заседание е било точно два месеца по късно. Но ход на делото не е даден, защото Байков е без адвокат, а друг от подсъдимите не се явява.

Следващото заседание е на 20 октомври.

Последвайте канала на

Десислава Станева
5347 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.09.21 | 21:49

4
Аферим на полицайчето!НАШАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ!
djoni

2011.09.08 | 15:08

3
kak se kazva toq policai da ne bi da e nekoi general da izgniqt vsi4ki teq pomiqri
възмутен

2011.09.08 | 15:08

1
Ало полиция и съд засрамете се - скоро ще ви потърсим сметка!
Breaking_Bad

2011.09.08 | 15:08

2
Ало, ало, 6то районно, я не пиши, че в работно време не трябва. Малко му е на Ицо, гарван гарвано око не вади, но той го забрави. Копа чужди гробове и сам падна в тях. Как ще мъстите бе, копеленца, като ще останете без пари и ще се разбягате много скоро по широкия свят да търсите някой подобен, че в магазина искат финикийци и ги боли к* при кой сте работили.

Добави коментар

Водещи новини