Любо Нейков краде Виктор Калев

  • 19 февруари 2014 06:06

  • 7054
  • 0
Любо Нейков краде Виктор Калев
©

"В отпуск съм, не съм напуснал "Шоуто на Слави", нито пък имам депресия", сподели актьорът Виктор Калев, който от Нова година насам не е участвал в нито един скеч на колегите си от най-рейтинговото предаване в Би Ти Ви.

"Виктор е в творчески отпуск. Той е актьор и това е често срещано при тях, има нужда от почивка. Това е моят коментар, няма друго", сподели пиарът на Дългия - Боряна Бонева, цитирана от "България Днес".

От известно време в публичното пространство се говори за таен трансфер на Виктор Калев в "Комиците" при колегата му Любо Нейков.

"Наистина е имало предложение от "Дрийм тийм" той да дойде при нас. Проблемът е, че и на двете места Вики ще прави едно и също - ще имитира. На него обаче май му се прави друго нещо и вероятно за това си е взел творчески отпуск, може да обмисля завръщане към театъра, а може би към киното", споделят идеята на Калев да се изолира от сцената близки до Нейков и Милошев.

Те обясняват още, че от години Любо Нейков и Виктор Калев са добри приятели. Сприятеляват се на снимачната площадка на "Коледата е възможна" през 2001 г. и повече не се разделят. Нейков е и в основата на "развода" на Калев с "Каналето" и преминаването му в редиците на Дългия.

След като Любо напуска "Шоуто на Слави", започва да убеждава приятеля си да се присъедини към всеки от общите му продуцентски проекти с Евтим Милошев. Тези покани пораждат постоянни съобщения в пресата, че Калев вече се е отлюспил от шоуто на гологлавия водещ.

Виктор обаче е предпазлив и трудно взима такива съдбоносни решения. Още през 2004 г., когато намалиха бюджета и екранното време на "Каналето", Калев пак се поколеба да напусне приятелите си от лоялност и води дълги преговори с Камен Воденичаров.

Сега положението е друго - освен финансовата стабилност на повече от 10-годишното шоу на Слави, Виктор избира да остане в отбора му заради това, че е разсеян и е загубил умението да помни заучени реплики. Неговата сила си остава импровизацията.

Въпреки че за сега отказва да се присъедини към "Комиците" или "Столичани в повече", Калев и Нейков са съседи в центъра на София и непрекъснато са заедно.

Последвайте канала на

Novini.bg
7054 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини