Големия Маргин: Никога не съм се занимавал с наркотици

  • 26 август 2011 07:37

  • 1182
  • 0
Големия Маргин: Никога не съм се занимавал с наркотици
© Булфото

Красимир Маринов - Големия Маргин проговори след продължително мълчание пред медиите.

Той написа писмо до журналиста от вестник "24 часа"  Слави Ангелов във връзка с публикация на тема “Старите босове отказаха наркобизнеса”. В нея се цитира два пъти моето име като човек, който е бил свързван с разпространението на наркотици.

Пълният текст на писмото:

Уважаеми г-н Ангелов,

С интерес чета вашите статии, но в случая информацията, която публикувате по отношение на мен, е невярна. Приемам, че може би сте съзнателно подведен от някой от вашите източници на информация. Както самият вие пишете: “...никой не разполага с достоверна информация, че фигури като Маргините, ... вземат отчисления от разпространението на дрога, пък и дори през дълга верига от подставени лица.”

Във връзка с това ваше твърдение искам да попитам, след като никой, включително и вие, не разполага с такава достоверна информация за мен, тогава излиза, че вашите твърдения се базират единствено на слухове!

Не мога да приема да се отправят толкова сериозни обвинения на базата на слухове! Дори този материал да беше публикуван в рубриката “Истина или лъжа”, където намират място слуховете, отново бих се обърнал към Вас. Моля, не злоупотребявайте повече с името ми!

Във връзка с твърдението в статията искам за пореден път ясно и категорично да заявя, че никога не съм имал нищо общо с наркотици. Нещо повече – твърдо съм против употребата им! Всичко друго са слухове!

С уважение
Красимир Маринов

Последвайте канала на

Десислава Станева
1182 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини